Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Everris

Ime Everris je možda novo za Vas, no njihov globalni portfolio proizvoda poznat je po inovacijama, performansama i visokoj preciznosti. Zadržali su odnose sa svim dosadašnjim distributerima, uzgajivačima, održavateljima zelenih površina i održavateljima sportskih terena.

Everris nastavlja proizvodnju jakih i pouzdanih brendova kao Osmocote, Sportsmaster, Agroblen, Sierrablen i Peters. Everris se konstantno trudi kreirati inovativne programe gnojidbe i kompletna rješenja.

U Everris-u su ponosni na to da pružaju kompletna rješenja specijalizirana za ornamentalnu hortikulturu, travnjake i poljoprivredne kulture. Iako se ime kompanije promijenilo mi smo isti predani ljudi koje istinski pokreću inovacije i inspiracija prirodom.

Naši programi i rješenja daju zdravi zeleni travnjak, ornamentalno bilje vrhunske kakvoće, usjeve visokih prinosa i voće i povrće vrhunske kvalitete. Zbog toga možemo dati odgovor na bilo koji zahtjev kupaca.

Everris plasira tehnološki usavršena gnojiva, programe gnojidbe, sjeme trava, medije za rast, i pesticide koji su dostupni danas i intezivno radi na budućim proizvodima.

Kroz pomoć uzgajivačima da proizvedu bolje biljke i kreiraju snažan i zeleni travnjak Everris želi postići maksimalan povratak investicije kupcima. Everris želi postići balans i poštovati prirodu koja mu služi kao nadahnuće.

 

Proizvode možete pogledati na ovdje

 

PROIZVODI

Agroblen (3)

Agroblen

Gnojivo sa postupnim otpuštanjem hranjiva. Ovojnica od biljnih ulja kontrolira otpuštanje hranjiva čime se osigurava ujednačen i razvijen nasad. Primjenjuje se za osnovnu gnojidbu povrća koje se uzgaja za plod ( rajčica, paprika, krastavac, itd.), kao i za gnojidbu korijenastog povrća.

Agroblen (2)

Agroblen

Gnojivo sa postupnim otpuštanjem hranjiva. Ovojnica od biljnih ulja kontrolira otpuštanje hranjiva čime se osigurava ujednačen i razvijen nasad. Primjenjuje se za osnovnu gnojidbu povrća koje se uzgaja za plod ( rajčica, paprika, krastavac, itd.), kao i za gnojidbu korijenastog povrća.

Osmocote Exact

Osmocote Exact

Stručnjaci iz Everris-a prihvatili su naprednu tehnologiju koju Osmocote nudi uzgajivačima. Everris je ponosan ponuditi Osmocote kao broj 1 na hortikulturalnom tržištu gnojiva s kontroliranim otpuštanjem.

Peters Professional

Peters Professional

Peters Professional iz ponude Everris-a je brand na koji možete računati ako trebate 100% vodotopivo gnojivo. Ima više vrsta koja odgovaraju specifičnim uvjetima uzgoja i različitim stadijima rasta.

Peters Excel

Peters Excel

Peters Excel proizvodi koje nudi Everris, predstavljaju jedinstvene formulacije. Ovi proizvodi omogućavaju kompletnu biljnu ishranu koristeći samo jedan spremnik koncentrirane otopine uzimajući u obzir kvalitetu vode za navodnjavanje. To će smanjiti rad I kompletne troškove.Svi Peters Excel proizvodi su kompletno vodotopivi te vaš sustav navodnjavanja ostaje čisti..