Kasno jesenska gnojidba travnjaka
Za zimsku gnojidbu preporučujemo Landscaper Pro 14 5 21 u količini 40-45 g/m2, uz 10% popusta.

Landscaper Pro
image01

Otvorili smo Uljaru
Posjetite novootvorene stranice Uljare Poljoposavec i prepustite se blagodatima ponude nastale iz želje da vam približimo vrijednu hranu nastalu iz kvalitetnih namirnica uzgojenih u Međimurju i okolici.

Posjetite Uljaru
image01

Proizvodi iz našeg asortimana: Vrtkoblen, TRAVKOblen, Željezo u prahu, Za stabljiku i plod, Univerzalno folijarno gnojivo, Univerzalno gnojivo za list i cvijet, Osmocote Plus tablete, KORIJEN, CVIJETKO.
Supstrati iz našeg asortimana
: Biokompovit Classic, Biokompovit Univerzal, Biopost, Biokompovit trava.

Hobi program
image01

Naš široki raspon gnojiva sa kontroliranim otpuštanjem hranjiva osigurava dugotrajni, zdravi i održivi rast Vaših biljaka u hortikulturi, voćarstvu povrćarstvu i vinogradarstvu

Gnojiva
image01

Točna aplikacija igra važnu ulogu u programu održavanja travnjaka pa je odabir dobrog razbacivača od presudne važnosti. Everris profesionalcima nudi izbor između tri provjerena modela.

Rasipači
image01

Omogućite svojim biljkama da ostvare vlastitu genetsku predispoziciju, puni potencijal rasta, razvoja i cvatnje. U ponudi nudimo najsuvremenije supstrate za uzgoj presadnica, sadnica povrća, cvijeća i drugog ukrasnog bilja.

Supstrati
image01

Dennis

Kao vodeći britanski proizvođač inovativne profesionalne opreme za održavanje travnjaka, Dennis pomaže voditeljima održavanja igrališta, greenkeeper-ima i vrtlarima diljem Svijeta u kreaciji njihovog prirodnog travnjaka.

Bilo da se radi o nacionalnom stadionu, lokalnom sportskom klubu ili finom travnjaku izgled travnjaka je prvi utisak za svakog posjetitelja i reflektira se direktno na Vas.

U Dennis-u dijele ponos s Vama.

Sa više od 90 godina iskustva u asistenciji ljudima u kreaciji njihova željenog krajnjog rezultata u Dennis-u se u investira u budućnost sa novim postrojenjem, najnovijim alatnim strojevima, ljudskim resursima i tehnologiji dizajna da bi Vam mogli ponuditi opremu vrhunskih performanci koje zadovoljava Vaše potrebe sa vrhunskom podrškom s naše strane.

U Dennis-u cijene povjerenje kupaca u njihove brendove, proizvode i ljude i kontinuirano teže da nadmaše Vaša očekivanja.

 

Proizvode možete pogledati na ovdje

 

DennisDennisDennisDennisDennis

Dennis kosilice